Your SEO optimized title

TRANSPORT CURSE RAPIDE

Modificare font:

     Transporturile marfurilor in regim express sau exclusiv logo12-120pse realizeaza cu mijloace de transport rapide cu doi soferi daca este nevoie in functie de distanta rutei.
Timpul de tranzit pentru aproape orice destinatie este de 24h. Pe toata durata transporturilor efectuate de noi cu autoutilitarele noastre in regim express sau exclusiv marfa este asigurata de catre noi cu asigurare de tip cmr de 30.000 euro putand fii suplimentata la cererea expeditorului marfii in functie de valoarea marfii si destinatia si urgenta marfurilor catre destinatar.Efectuam transporturi rapide de tip expres sau exclusiv cu mijloace de transport rapide de tip Sprinter din Romania catre destinatii din toata Europa.

Transporturile de tip express necesita foarte multa rapiditate de la efectuarea comenzii de transport pana la incarcarea marfii respectiv timpul de tranzit pana la destinatia clientului dumneavoastra.
Din acest motiv nu ezitati sa ne contactati non stop pentru orice tip de transport indiferent ca este transport express sau exclusiv sau bus dedicat doar pentru dumneavoastra, inclusiv pentru transporturile de marfuri partiale sau efectuarea de grupaje.

 

NU EZITATI!!!CONTACTATI-NE!!!