Your SEO optimized title

TRANSPORT RUTIER DE MARFA LA GRUPAJ-LTL ( less than truck load)

Modificare font:

Pentru a efectua transporturi nationale si logo12-120pinternationale de marfuri generale sau ADR in partide de marfa mai mici decat un camion complet,
va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa in regim de grupaj.

Efectuam transport de marfa in regim grupaj cu autoutilitare si camioane de diferite dimensiuni si volume diferite care pot incarca de la 1 palet de marfa sau un camion complet care poate incarca pana la 33 paleti.Transportul se efectueaza in regim de camion complet expres sau in regim de grupaj marfurile fiind asigurate pe toata durata transportului.Marfurile se transporta in regim grupaj la cererea clientului .
Transporturile noastre sunt saptamanale catre Europa deci si marfa dumneavoastra care este transportata in regim de grupaj va ajunge in timp optim la client.
Transporturile in regim grupaj se efectueaza prin colectarea marfurilor din tara pe camioanele noastre care efectueaza grupajele catre europa si apoi se expediaza in cel mai scurt timp posibil pentru a ajunge in timp optim la clientul dumneavoastra in locatia stabilita. Grupajele de marfuri se efectueaza din Romania catre tarile din Europa. Timpul de tranzit pentru marfuri sunt in functie de distanta si tonajul marfii care poate fii de la un palet sau colet de la 50 kg .

Marfurile sunt asigurate pe toata durata transportului indiferent daca marfa este transportata in regim grupaj sau in regim express sau exclusive. Asigurarea de transport tim cmr este de 30000 euro si se poate suplimenta la cerintele clientului in functie de tipul de marfa respective valoarea ei.Organizarea intregii activitati de transport se efectueaza de catre personalul nostru calificat comunicand direct cu clientul si expeditorul marfii pentru ca marfa transportata de noi in regim de grupaj sau regim de camion complet sa ajunga in cele mai bune si optime conditii la destinatie.

NU EZITATI!!!CONTACTATI-NE!!!